HTML

MeneTrend

Azoknak akik soha nem néznek tévét... vagy inkább a gép előtt ülnek a tévé helyett. Abban a reményben, hogy azért néha utaznak is.. Mert utazni jó!

Friss topikok

  • franko: csak egy hibája van talán, mégpedig az, hogy nincsenek klassz tengerpartok... (2010.08.04. 12:55) Kotori-öböl

Linkblog

Archívum

2010.08.14. 00:30 franko

Róma és a kortárs

            Ehhez a posthoz nem fogok túl sokat írni. A lényeg: Róma úgy tűnik, ma is élen jár a művészetekben. Hiszen itt ez a hagyomány, gondoljatok csak bele, amikor a barokk vagy az ókori csodák épültek, festmények, szobrok készültek, akkor azok a kortárs művészet legjavát jelentették... Nos, kortárs ma is van Rómában, kortárs épületben. Zaha Hadid tervezte és sztem a tőle megszokott színvonalat hozta. (az iraki tyúk egyike napjaink sztárépítészeinek, ha nem a legnagyobb, és Pestre is tervezett már egy-két dolgot, hogy mi valósul meg, vagy sem, azt nem tudom..de jót tenne már sztem Budapestnek is egy pár olyan épület amiről érdemes beszélni... )  A hely neve MAXXI Museum, a Piazza Flaminio-nál kell villamosra szállni...

 

Kép:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://menetrend.blog.hu/api/trackback/id/tr52220544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása